Близо 14 000 яйца подарява смолянската фирма Кокоимпекс“ на персонала на

...
Близо 14 000 яйца подарява смолянската фирма Кокоимпекс“ на персонала на
Коментари Харесай

Фирма дарява 14 000 яйца на работещите в МБАЛ - Смолян, за да не губят време в пазаруване

Близо 14 000 яйца подарява смолянската компания „ Кокоимпекс “ на личния състав на МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ АД – Смолян. Дарението е в чест на огромния християнски празник и ще бъде връчено на следващия ден сутринта, оповестиха от лечебното заведение.  
" Дарението е за целия медицински личен състав на болничното заведение. В множеството случаи се подарява техника и инсталация, а на работещите съвсем никой не обръща внимание ", сподели шефът на „ Кокоимпекс “ Димитър Бояджиев. И по тази причина е решил на всеки, който работи в болничното заведение, а те са 466 индивида , без значение дали е водач, санитар, здравна сестра или доктор, да подари по една кора яйца за Великден.
„ Смятаме, че с това ще зарадваме хората на първа линия , които се борят с ковид. Но най-важното е да спестим време и вървене в магазина на доста от тях, които са решили да пазарят този значим продукт за Великден. Надяваме се това да има заразяващ резултат и за други сътрудници “, добавя Димитър Бояджиев.
Ръководството на МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ изрича своята голяма признателност към всички донори – десетки компании и физически лица, които се включиха в благотворителната самодейност с подарена инсталация, персонални защитни средства и др,. както и средства за закупуване на техника и консумативи в битката против COVID-19. 

Преди два дни лечебното заведение получи видеоларингоскоп на стойност 10 000 лв. от Румен Фиданов - притежател на компания " Ековат - България " ЕООД, с. Баните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР